Welkom op voxtunes.nl

 

Nieuws

Startdienst september 2011


Jaarlijks Concert 16 april 2011

Regiobode: BRUMMEN - De oude of Pancratiuskerk in Brummen zat zaterdag weer bomvol. En hoe ze het ook doen, bij het jaarconcert van Jongerenkoor VOX is het elk jaar weer dringen om een plaatsje. Dit keer geen voorwoord, maar een stewardess die de avond opende. Dit geheel in het teken van het thema: Around the World. En zo zat de avond ook helemaal in elkaar. Het koor o.l.v. Floris Dirkse van den Heuvel nam koor en publiek mee over de wereld. Via de beamer en de piloot, werd het publiek voorbereid naar de volgende vliegbestemming met uiteraard een lied van dat betreffende land. Zelfs het toegangskaartje was een boardingpass. De vlaggen in de kerk maakte het plaatje compleet. Zo werd begonnen in Rusland, de koorleden warm aangekleed, en zette men vervolgens voet aan land in Zweden met het prachtige nummer Gabriella's Sang, met een solo van Kelly. Via Schotland (en hoe passend: er kwam ook nog een doedelzakspeler) ging de reis naar Amerika, waar de Vox-Tunes hun opwachting mochten maken. Aandoenlijk om deze kleinsten te zien zingen. En van hen werd ook wel wat gevraagd, want ook zij zongen in het Engels, Italiaans en Japans, onder leiding van dirigent Lonneke Altena.


Aankondiging Jaarlijks Concert jongerenkoor Vox (Tunes in voorprogramma)

Klik hier om direct kaarten te bestellen

Hoe werkt het?
Na het invullen van het online formulier zal het verschuldigde bedrag automatisch van uw rekening worden afgeschreven.
Na deze betaling worden de kaarten per mail naar u toegezonden. U kunt deze dan printen en als toegangskaart gebruiken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mailen naar: info@jongerenkoorvox.nl


Kinderkerstfeest 24 december
Klik hier voor een geluidsfragment.



Doopdienst 28 november

Gemaakt door Jan Loonstra.
Filmpje klik hier.

Zutphen Zingt! - 2 oktober

 

Startdienst - september 2010

Op zondag 26 september hebben we gezongen in de startdienst. Het thema was dit jaar hoop. We zongen het lied 'Joop de Hoop', 'Je wereld delen' en 'zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder'. Klik hier voor een filmpje!

Je wereld delen

Refrein:
Hé, Hé, jij bent niet alleen.
We zijn hier met zovelen.
Hé, Hé, kijk maar om je heen:
je kunt de wereld delen.
Het is een klein gebaar.
Je kunt de wereld delen met elkaar.

We spelen in dezelfde zon met een blos op ons gezicht.
De stralen en de warmte komen van datzelfde licht.
We ademen dezelfde lucht, zien ook sterren in de nacht.
Die schijnen hier en flonk'ren daar. Wat is dat mooi bedacht!

Refrein

Maar toch gaat het niet eerlijk toe: 'Jij hebt weinig, ik heb veel'.
Dus kijk ik wat ik heb voor jou, zodat ik daarvan deel.
Ik geef je zo een beetje zon: warme stralen, licht van mij.
Misschien maakt jou dat ver van hier een heel klein beetje blij.

Want we spelen in dezelfde zon; kijken naar hetzelfde licht.
Daarom gun ik jou en iedereen de zon op zijn gezicht.
Want we spelen in dezelfde zon; kijken naar hetzelfde licht.
Daarom gun ik jou en iedereen de zon op zijn gezicht.


Nieuwe truien! - april 2010

Vox-Tunes heeft een nieuwe outfit!

Het zijn truien in vier frisse kleuren met een muts die erg geliefd is onder de kids. Op de achterkant staat de website. We hebben ze alvast even gepast voor aankomend jaarlijks concert van Jongerenkoor Vox. De truien zullen dan voor het eerst geshowed worden. In het voorprogramma zingen we namelijk twee nummers en we doen er ook een samen met Vox. Het thema is musical en we zijn nu hard aan het oefenen. Op 24 april is het zover, kaarten kunnen besteld worden op de site van jongerenkoor Vox.

Tot dan!



Musical Bravo & Tunes 5 en 6 maart 2010

Op 5 en 6 maart voeren toneelgroep Bravo en kinderkoor Vox-Tunes samen een muscial op, genaamd 'Time's up!'. Het is een vlotte musical met leuke liedjes.

Inhoud: Elke ochtend komen de professoren bij elkaar in de professoos. Professa Hysterica is hun nieuwe collega. Zij wordt echter niet serieus genomen door de mannelijke professoren. Vele grappen en spot krijgt zij te verduren. Toch gaat ze door met haar werk: ze is een gedreven vrouw die ervoor wil zorgen dat de wetenschap meer de koppen bij elkaar gaat steken om zo samen de wereldproblemen op te lossen. Zoals die op het gebied van energie en milieu. Ouwe koek? Toch niet echt... Op mysterieuze wijze komt Hysterica met een stel kinderen in het verleden en later zelfs in de toekomst terecht. Zullen de professoren haar bij terugkomst nu wel serieus nemen? Durven ze ook mee? Lukt het haar de wetenschaps-neuzen dezelfde kant op te krijgen? Hoe was het vroeger en zal het straks worden?

Het is erg leuk dat de Tunes eens in aanraking komen met toneel en Bravo met zang! De voorbereidingen zijn in volle gang. Op 5 en 6 mrt om 20.00 zal de musical worden opgevoerd in de oude kerk te Brummen. Entree is gratis. Komt allen!


Wintermarkt 28 november 2009

Enkelen van de Tunes zongen sinterklaas- en kerstliedjes op de wintermarkt, het was gezellig druk! Sienke had voor iets lekkers gezorgd. Klik hier voor een filmpje gemaakt door Henk Ensing. Foto's staan op de fotopagina.
Voor een uitgebreid verslag zie het bericht in de stentor.




Eindactiviteit 3 juli 2009: Bowlen

Als afsluiting van het seizoen zijn we gaan bowlen! Het was erg gezellig. De foto's staan op de fotopagina. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en tot ziens in september!


Doopdienst 14 juni

Op 14 juni zongen wij in de doopdienst waarin Nienke vd Venis en Linde Wesselink werden gedoopt.

Klik hier voor het filmpje.

Kerkemarkt 16 mei



20 JAAR JONGERENKOOR VOX: EEN GROOT FEEST
maandag 6 april 2009

Afgelopen zaterdag was de kerk in Brummen uitverkocht. Om klokslag 8 uur opende vice-voorzitter Ans van Ginkel. Het koor Vox-Tunes bestaat al uit 21 leden en is nog steeds groeiende. Met Zip a dee doo dah en Ma bere kongo ben na oogsten zij succes. Op aandoenlijk wijze zongen en bewogen de kleintjes voor zo’n groot publiek. Met het nummer Opzij Opzij Opzij moesten de kleintjes plaatsmaken voor het Jongerenkoor. Toen kwam dirigent Floris op; getooid met emmers, zwabbers en een hoofddoek om vervolgens het nummer Trahin’the camp in te zetten.

Vox zong bij Korenslag en bij Mooi! Weer de Leeuw en dus volgden La Isla Bonita en Friend like Me. Gevolg: groot applaus. VOX kreeg daarna de kerk muisstil door het schitterend gezongen Dust in the Wind. Het dak ging er weer af met I like to be in America. Na de pauze de Bananaboat Song gevolgd door Prodigal Son met een solo van Danielle, wat een dijk van een stem. Er gaan leden het koor verlaten en zij wilden graag het nummer Childeren laten horen. Anne, Danielle, Lonneke, Suzanne en Jelle; daverend applaus, wat een mooie stemmen en zuiver gezongen!

Na de laatste nummers Lion King Medley, Avond en I’ve got the music in me, mocht het publiek nog heerlijk meezingen met Lente is weer in het land, dat gaf de nodige hilariteit! Rond de klok van tien uur was het verjaardagsfeestje afgelopen en ging iedereen zeer tevreden naar huis. Jongerenkoor VOX kan terugkijken op een zeer geslaagd concert waarin ook dit jaar weer het koor heeft laten zien dat er enorm veel kwaliteit in zit.

 

Voor ouder nieuws klik hier